GODT NYTÅR. Jeg håber at alle, både 2- og 4-benede er kommet igennem jul og nytår uden men. Her i huset har vi for første gang nogensinde prøvet medicin i forbindelse med hundenes angst for nytårsfyrværkeri. Men jeg synes nu ikke jeg kan påstå, at det er metoden. Jeg startede med at give Danny, som har det værst, ½ angstdæmpende pille et par dage efter jul, i forbindelse med at salget af fyrværkeri startede, og selvfølgelig blev afprøvet. Den halve pille havde en fantastisk virkning, så jeg var jo både glædeligt overrasket, og fortrøstningsfuld, med den virkning skulle det nok gå. Men så var det som om, at jo mere medicin jeg gav ham, jo mere skulle der til for at opnå virkningen. Og der var jo kun tale om et forløb på ganske få dage. Selve nytårsaften (i går, i skrivende stund) supplerede jeg med en beroligende pille. Men jeg synes ærlig talt ikke at virkningen var særligt imponerende. Danny gøede vildt ad hvert et knald. Og så var det oven i købet ikke særligt slemt her, hverken tæt på, eller langvarigt. Om Dannys reaktion ville have været meget anderledes uden medicinen ved jeg ikke, men det er i alt fald ikke sådan at jeg kan gå ud og sige, at sådan kan man bare gøre. Så desværre, ingen mirakel-råd herfra.

Ellers er jeg bange for at det bliver en meget tynd kop the denne gang, der er ganske enkelt ikke sket noget som helst siden sidst. Og lige umiddelbart er der ingen planlagte aktiviteter. Vi håber jo på at kunne holde træf i det Jyske i år, men det er p.t. ikke nået længere end til hensigten.

Så det må vist blive ordene i denne omgang. Håber at der vil være mere at skrive om, når vi når til næste deadline 1. marts.

Mange hilsner

Connie Kisselhegn
Racerepræsentant